Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Ze zahrady na Františkově ukradl elektrokolo. Natočila ho kamera na domě

Policisté pátrají po muži, který minulé pondělí využil příležitosti a od domu v Domažlické ulici v Liberci ukradl elektrokolo za čtyřicet tisíc. Jenže ho přitom natočila bezpečnostní kamera u vchodu domu. Video i fotografie nyní zveřejnila policie, která se obrací na veřejnost.

Policie nyní pátrá po kole i zloději. Muž byl ve věku kolem 35 až 45let, tmavě hnědých vlasů sčesaných na patku. Na sobě měl černou mikinu, modré riflové bermudy a modré tenisky Nike s bílou podrážkou. Na pravé straně kalhot měl připnutý řetěz z bílého kovu, zřejmě od peněženky nebo klíčů. Na zádech nesl černý batoh s bílým logem a názvem firmy Adidas.


„V případě jakýchkoli informací k osobě muže na fotografiích kontaktujte policisty prostřednictvím linky 158 nebo osobně na kterékoli obvodním oddělení policie. Veškeré takto získané poznatky mohou výrazným způsobem dopomoci k objasnění případu,“ informoval mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Popis kola

Trekové elektrokolo značky RockMachine, typ CrossRide E500, černé barvy. Kolo bylo vybaveno plastovým nosičem a černou brašnou značky BTWIN a šesti kusy světel. Zároveň s kolem byla odcizena také cyklistická helma modré barvy a doklady totožnosti spolu s finanční hotovostí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, domažlická, krádež elektrokola, Liberec, pátrání, dům, Františkov (Velké Kunětice), Nike, Adidas

VIDEO: Ze zahrady na Františkově ukradl elektrokolo. Natočila ho kamera na domě  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.