Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nedobrzdil a naboural do auta před sebou. V krvi měl 2,5 promile

Bez řidičáku zato ale s alkoholem v krvi usedl za volant vozu značky Hyundai. Do plánovaného cíle ale už nedojel, v Desné totiž naboural do auta před sebou.

V té době jel ve směru do Tanvaldu i řidič v BMW. „Když ale musel vlivem vyvolané situace zpomalit, narazil do něj zezadu řidič s vozem Hyundai,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté na místě samozřejmě podrobili oba řidiče dechové zkoušce. A zatím co u řidiče BMW dopadla dobře, u druhého už tak pěkný výsledek nebyl. „Dechová zkouška u řidiče auta Hyundai naměřila 2,49 promile alkoholu,“ komentovala Sochorová.

Následně policisté zjistili, že tento muž nemá za volantem co dělat. Nevlastní totiž řidičák a jeho auto nemá technickou. Při nehodě, kterou nadále šetří jablonečtí policisté, vznikla škoda přibližně 28 tisíc korun. „Řidič je nyní podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který by mohl strávit až tři roky za mřížemi,“ dodala mluvčí.

Foto PČR

Štítky nehoda, Desná, Jablonecko, Hyundai, BMW, Tanvald

Nedobrzdil a naboural do auta před sebou. V krvi měl 2,5 promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.