Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hledají se svědci vážné nehody z průtahu Chrastavy. Těžce se zranil řidič kamionu

K vážné nehodě došlo ve čtvrtek 26. září po osmé hodině večer na průtahu Chrastavy. Nejprve se tam srazilo auto s kamionem. Tato nehoda ještě dopadla dobře, jenže řidič kamionu zůstal na silnici a zřejmě telefonoval, když k nehodě přijelo další auto a nabouralo do osobáku, který muže smetl. Policisté nyní hledají svědky nehody.

K nehodě došlo ve směru od Liberce. „Pětadvacetiletá řidička za volantem BMW nezvládla přejíždění z levého do pravého pruhu, při kterém se bokem střetla s tahačem jízdní soupravy. Vlivem tohoto nárazu se BMW roztočilo, nabouralo do svodidel a zůstalo stát napříč komunikací před kamionem,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková

Podle ní jen díky tomu, že třiadvacetiletý šofér kamionu pohotově sešlápl brzdy, nedošlo k fatálnímu následku a oba účastníci z nehody vyvázli bez zranění.

Jenže to nebylo všechno. Zhruba o deset minut později k místu u nehody přijel třiatřicetiletý řidič audi. „Nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky, nestačil své auto dobrzdit a naboural do BMW. Přitom utrpěl těžké zranění řidič kamionu, který měl podle svědeckých výpovědí stát na rychlostní komunikaci a telefonovat,“ dodala mluvčí.

Hledají se svědci nehody

V souvislosti s touto událostí se dopravní policisté obracejí s žádostí o pomoc na případné svědky, kteří by mohli přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje. Informace je možné policistům sdělit prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec na tel. čísla: 974 466 573 nebo 974 466 251.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Chrastava, nehoda, policie, svědci nehody, havárie, BMW, Liberec, Audi

Hledají se svědci vážné nehody z průtahu Chrastavy. Těžce se zranil řidič kamionu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.