Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Nehoda před jabloneckým gymplem. Řidička nedala přednost

K dopravní nehodě došlo v úterý v půl čtvrté odpoledne na křižovatce ulic Nová Pražská a U Balvanu. Podle policie tam řidička jednoho z aut nedala přednost a vjela na hlavní, když tam jelo auto.

„Řidička s vozidlem Peugeot 308 jela po vedlejší ulici U Balvanu, kde dávala přednost vozidlům jedoucím po hlavní ulici Nová Pražská. Přitom ovšem přehlédla po této ulici jedoucí řidičku s vozem Škoda Octavia a vjela jí bezprostředně do jízdní dráhy,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.




Při střetu se lehce zranily dvě ženy v octavii. „Charakter jejich zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Alkohol byl u obou řidiček vyloučen provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky,“ dodala mluvčí.

Předběžná výše způsobené celkové škody činí částku 180 tisíc korun. „Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou,“ uzavřela Sochorová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, jablonec, u balvanu, policie, Škoda Octavia, Peugeot 308, Jablonec nad Nisou

FOTO: Nehoda před jabloneckým gymplem. Řidička nedala přednost  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.