Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: V lesích nad Hejnicemi pátrají po seniorovi. Může mu jít o život

, aktualizováno 20. října 2019, 18:16

Od sobotního večera se pohřešuje sedmdesátiletý muž z Hejnic. Podle posledních informací by se měl pohybovat v lesích nad Hejnicemi, nejspíš kolem Viničné cesty. Senior nemá léky a může být ohrožen na životě.

Naposledy byl viděn nad Oldřichovem, vyjel si na kole, to ale někde odložil a pohybuje se pěšky. „V současné době zřejmě nemusí být schopen pohybu,“ řekl starosta Hejnic Jaroslav Demčák.


Muž má zdravotní komplikace, bere léky, ty ale neměl s sebou. „Prosíme jakoukoliv informaci volat na Policii 158, i jestli jste ho někdo někdy viděl včera,“ dodal starosta.

Policii se podařilo na cyklostezce poblíž restaurace "U Kozy" najít na zábradlí pověšený svazek klíčů s modrou šňůrou, který patří právě pohřešovanému. V souvislosti s tímto nálezem se obracíme s žádostí o pomoc na veřejnost, aby se policistům přihlásil člověk, který tyto klíče nalezl a na zábradlí pověsil. Informacemi k nálezu klíčů může policistům velmi pomoci při dalším pátrání. Informace je možné volat na tísňovou linku 158.

Po pohřešovaném pátrají policisté i s vrtulníkem, hasiči i dobrovolníci, zatím ale bezúspěšně.

Popis muže

Plnoštíhlé postavy, vyšší postavy, na sobě cyklistický dres modré barvy, černé cyklokalhoty, vínová cyklistická přilba. Jel na elekrobike značky GHOST černé barvy.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pátrání, policie, Hejnice, les, Viničná cesta

PÁTRÁNÍ: V lesích nad Hejnicemi pátrají po seniorovi. Může mu jít o život  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.