Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič se u Jítravy začal otáčet, řidička kvůli němu havarovala. Hledají se svědci nehody

Na tomto místě dochází k nehodám pravidelně, a to i k tragickým. Řeč je o klesání na silnici 13 u Jítravy. Tentokrát tu v neděli před polednem skončila řidička na střeše auta. Podle policistů ji ale ohrozilo jiné auto, kvůli kterému bourala. Jeho řidič přitom na místě nezastavil, a tak ho hledá policie.

Ve směru jízdy od Bílého Kostela nad Nisou na Rynoltice se začal otáčet neznámý řidič motorového vozidla. „V průběhu otáčení na pozemní komunikaci však omezil řidičku osobního automobilu Škoda Fabia, jedoucí ve stejném směru jízdy. Řidička na nastalou situaci reagovala bržděním, avšak její vůz dostal smyk a vyjel mimo vozovku. Škodovka vlivem setrvačnosti narazila do travnatého svahu, který vůz vymrštil zpět na vozovku. Vozidlo se poté převrátilo na střechu a zůstalo v pravém jízdním pruhu ve směru své původní jízdy,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.


Řidička se při nehodě zranila a skončila v nemocnici. Otáčející řidič ale z místa nehody ujel. Policisté tak nyní hledají svědky nehody, kteří viděli, jak k ní došlo, ale i otáčející se auto. „Zároveň žádáme samotného řidiče otáčejícího vozu, aby se přihlásil prostřednictvím linky 158 nebo přímo na služebně Dopravního inspektorátu v Liberci. Dopravní policisté by uvítali také záznamy palubních kamer z projíždějících vozidel, které mohly dopravní nehodu a její příčiny zaznamenat,“ dodal mluvčí.

Autoři | Foto Hasiči Hrádek nad Nisou

Štítky nehoda, Jítrava, svědci, policie, havárie, ŠKODA AUTO a.s., Rynoltice, Bílý Kostel nad Nisou, Škoda Fabia

Řidič se u Jítravy začal otáčet, řidička kvůli němu havarovala. Hledají se svědci nehody  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.