Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie hledá svědky tragické dopravní nehody v Mníšku. Pátrá po záznamech z palubních kamer

, aktualizováno 30. října 2019, 17:32

Policie hledá řidiče, kteří byli u tragické nehody, ke které došlo v pátek 25. října. Policistům by při vyšetřování mohly pomoci záznamy z kamery.

„Přijmeme jakékoliv záznamy, které zachycují důležité okamžiky týkající se této dopravní nehody,“ sdělila mluvčí policie Dagmar Sochorová. Vedle záznamů z palubních kamer, které by mohly pomoci upřesnit okolnosti celého případu, pátrají policisté i po lidech, kteří jako první poskytovali první pomoc.

„Tito lidé byli na místě jako první a spolu s polským občanem poskytovali první pomoc posádce havarovaného auta,“ komentovala Sochorová. Svědci se mohou obrátit na policii prostřednictvím linky 158 nebo  navštívit nejbližší policejní služebnu.

Během dne se podařilo policii zjistit, že před řidičkou osobního vozidla, které se střetlo s popelářským vozem, jel ve směru na Liberec zřejmě nákladní automobil. „Mělo by se jednat o nákladní vůz s naloženým a místy zrezivělým kontejnerem,“ dodala Sochorová. Policisté se proto nyní obrací na řidiče tohoto automobilu, aby se přihlásil. Uvítají i informace, které by vedly ke zjištění totožnosti tohoto řidiče.

Foto čtenář Drbny

Štítky nehoda, policie, svědci, tragédie, úmrtí, pátrání, videokamera, Mníšek nad Hnilcom, Liberec

Policie hledá svědky tragické dopravní nehody v Mníšku. Pátrá po záznamech z palubních kamer  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.