Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Raspenavě se střetl motorkář s osobákem. Policisté hledají svědky nehody

K nehodě motocyklu a osobního automobilu došlo v neděli 20. října na křižovatce ulic Novoměstská a Luhová. Policisté se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc.

K incidentu došlo tak, že řidič osobáku značky Škoda Fabia nedal přednost motorce projíždějící po hlavní silnici. Došlo tak ke střetu, po kterém řidič motocyklu Harley Davidson vyjel mimo silnici a narazil do vodní propustě. „Z místa byl zraněný motorkář letecky transportován do liberecké nemocnice,“ komentovala policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Alkohol byl u řidiče vozidla vyloučen dechovou zkouškou, u motorkáře byl nařízen odběr krve. „Předběžná škoda byla odhadnuta na 160 tisíc korun a policisté v tomto případu již zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení z nedbalosti,“ informovala Sochorová.

Zároveň policisté pátrají po možných svědcích nehody. Každý, kdo má k tomuto incidentu nějaké informace, by se měl obrátit na policii prostřednictvím linky 158 nebo telefonního čísla 974 466 259.

Foto ZZS LK

Štítky nehoda, Raspenava, motorka, vrtulník, havárie, Harley Davidson, Krajská nemocnice Liberec, Škoda Fabia

V Raspenavě se střetl motorkář s osobákem. Policisté hledají svědky nehody  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.