Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO: Jedenáct víkendových nehod. Srážka dvou aut uzavřela průtah Libercem, zranilo se pět lidí

Šero a déšť přináší také zvýšený počet dopravních nehod. Jen v sobotu bourali řidiči na Liberecku hned pětkrát, celkem bylo v kraji za víkend jedenáct nehod.

Nejvážnější situace byla přímo v Liberci na komunikaci I/35, kde se střetly dva osobní automobily. V obou dopravních prostředcích cestovalo celkem pět osob. „Hasiči po příjezdu poskytli řidičce předlékařskou pomoc a po příjezdu zdravotní záchranné služby ji předali do rukou zdravotníkům. Hasiči zajistili místo zásahu,“ popsala mluvčí hasičů Lucie Hložková.

Silnice byla po celou dobu zásahu záchranných složek uzavřena. „Zdravotní záchranná služba si převzala k ošetření celkem pět osob,“ dodala mluvčí.

 K dalším čtyřem dopravním nehodám vyjeli hasiči na Českolipsku, kde se v důsledku špatné viditelnosti a mlze bouralo u Nového Boru. I tato dopravní nehoda si vyžádala jednu zraněnou osobu, kterou si převzali k ošetření zdravotníci. „V tomto případě bylo nutné provést protipožární opatření a unik pohonných hmot zasypat sorbentem. Silnice u Nového Boru byla po celou dobu uzavřena,“ popsala Hložková. Bouralo se také na Jablonecku, kde hasiči vyjížděli ke dvěma případům. V Obci Držkov se střetly dva osobní automobily. „Tři zraněné osoby si převzali zdravotníci zdravotní záchranné služby, hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto HZS LK

Štítky nehoda, hasiči, doprava, zranění, Liberec, dopravní nehoda, zdravotnická záchranná služba, Liberecký kraj, zdravotnický pracovník, Nový Bor, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Jedenáct víkendových nehod. Srážka dvou aut uzavřela průtah Libercem, zranilo se pět lidí  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.