Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Tajemný dopis plný výhrůžek. Policie se obrací na veřejnost. Nepoznáte muže na fotce?

V Rochlici se minulý týden objevil dopis plný výhrůžek adresovaných konkrétní osobě. Policisté nyní pátrají po muži na fotografii. Mohl by totiž celou záležitost objasnit.

Dopis byl nalezen v ulici Pazderkova minulé pondělí před místním zlatnictvím. „Dopis byl nalezen mezi půl desátou a půl jedenáctou,“ sdělila mluvčí policie Dagmar Sochorová. Kdyby se jednalo o jen tak nějaký dopis, tak by asi nikoho nezaujal, jenže tento dopis obsahoval výhrůžky konkrétní osobě.

A tak se nalezeným dopisem začali zabývat liberečtí kriminalisté. „To již zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu násilí proti skupině obyvatelů a jednotlivci,“ komentovala Sochorová. Během šetření objevili policisté na kamerovém záznamu i zatím neznámého muže, který by ale mohl svými informacemi přispět k objasnění celého případu.

Proto se policisté obracejí na veřejnost. „Pokud by někdo poznal muže na fotografii nebo měl nějaké informace vedoucí ke zjištění jeho totožnosti, ať se obrátí na kteroukoliv policejní služebnu nebo linku 158,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pátrání, dopis, výhrůžky, násilí, policie, Rochlice, Liberec VI-Rochlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tajemný dopis plný výhrůžek. Policie se obrací na veřejnost. Nepoznáte muže na fotce?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.