Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Autobus mělo ohrozit červené auto, zranila se cestující. Hledají se svědci

Ke zranění cestující došlo v úterý dopoledne v jednom z autobusů při výjezdu z autobusového nádraží v Jablonci. Autobus mělo ohrozit červené auto a autobus musel intenzivně brzdit. Policisté nyní hledají svědky celé události.

Řidič s autobusem MHD vyjížděl z ulice Luční od autobusového nádraží, kde dával přednost vozidlům jedoucím po hlavní silnici ulici 5. května. „V té době měl ovšem řidiče autobusu ohrozit dosud neznámý řidič s neustanoveným červeným vozidlem, který náhle rychle vyjel z prostoru parkoviště u hlavní silnice. Z tohoto důvodu byl nucen řidič autobusu intenzivně brzdit a zastavit, přičemž v autobusu upadla jedna z cestujících a byla zraněna. Charakter jejího zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří nyní celou událost šetří, nyní žádají o pomoc svědky – především cestující z uvedeného autobusu MHD. „Pokud má někdo z občanů jakékoliv informace k uvedené dopravní nehodě, především k jejímu průběhu, ať se policistům přihlásí osobně na kterékoliv policejní služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158. Lidé mohou také kontaktovat přímo dopravní policisty na tel. čísle 974 474 254,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky autobus, jablonec, nádraží, cestující, policie, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Autobus mělo ohrozit červené auto, zranila se cestující. Hledají se svědci  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.