Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Otec od rodiny odjel na schůzku, domů se nevrátil. Měsíc o něm nikdo neví

Policisté se obrací na veřejnost v případu pátrání po jednačtyřicetiletém muži z Liberce. Ten 29. října odjel na pracovní schůzku, na ni ale už nedorazil a domů se nevrátil. Od té doby o sobě nedal nikomu vědět.

„Naposledy se ozval sms zprávou v ranních hodinách dne 30. 10. s tím, že se odpoledne vrátí domů. Tam se ovšem neukázal, od té doby se zcela odmlčel a jeho mobilní telefon je nedostupný,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Na policii se poté obrátila rodina pohřešovaného muže. „Ještě nikdy se nestalo, že by se svým nejbližším tak dlouho neozval, proto mají o něj obavy,“ dodala mluvčí.

Policisté se obrací na veřejnost, protože pátrání bylo dosud neúspěšné. „Pokud víte, kde se Petr Bouda zdržuje nebo jste ho viděli od 29. října, dejte nám prosím o tom vědět. Veškeré informace k pátrání po pohřešovaném přijme linka 158 nebo každá policejní služebna,“ uzavřela Baláková.

Popis pohřešovaného 

Pohřešovaný je vysoký 185 centimetrů, střední postavy. Má hnědé, krátké, rovné vlasy, hnědé oči a nosí strniště. Má jizvu na krku a na levé lopatce tetování v podobě pergamenu, na kterém jsou vytetovaná jména Jakub, Petr, Adam a Aneta. Z domova odjel osobním vozidlem značky Škoda Octavia zelené barvy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, policie, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Otec od rodiny odjel na schůzku, domů se nevrátil. Měsíc o něm nikdo neví  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.