Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž pomohl chodkyni, kterou srazilo auto. Policie by uvítala výpověď jeho i jiných svědků

Ke srážce osobního automobilu s chodkyní došlo v centru Liberce přesně před měsícem. Tehdy kolem půl páté řidička do chodkyně při parkování nacouvala.

K incidentu došlo v ulici Blažková, když se řidička snažila zajet na parkovací místo v OC Forum. „Když žena se svým vozidlem Škoda Octavia zajížděla na vyznačené parkovací místo, musela si kvůli špatnému odhadu couvnout,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

A právě tehdy přecházela průjezdovou komunikaci ve směru od Fora k přejezdu v ulici Blažkova i chodkyně, která po střetu utrpěla naštěstí jen lehká zranění. U celého incidentu byl ale ještě jeden řidič. „Ten se troubením snažil řidičku na chodkyni upozornit a po nehodě pomohl sražené ženě,“ vysvětlil mluvčí.

Jenže ještě než na místo přijela policejní hlídka, neznámý řidič odjel. A přestože se zachoval správně, policisté by uvítali jeho výpověď. Mohla by totiž pomoci objasnit okolnosti celé nehody. „Proto žádáme řidiče i další případné svědky, aby se nám ozvali prostřednictvím linky 158 nebo 974 466 256. Kontaktovat nás mohou také osobně na služebně Dopravního inspektorátu v Liberci,“ dodal Robovský.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky nehoda, Forum, Liberec, chodkyně, pátrání, policie, parkování, Škoda Octavia, Blažkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž pomohl chodkyni, kterou srazilo auto. Policie by uvítala výpověď jeho i jiných svědků  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.