Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Středa 22. května 2024  |  Svátek má Emil
Bez reklam

Neznámý pachatel přepadl muže. Policie hledá svědka, mohl by pomoci případ objasnit

Policie se obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci v případě loupeže. K té došlo v květnu tohoto roku u Tržního náměstí.

Devátého května krátce před půl pátou ranní neznámý pachatel přepadl muže na křižovatce Tržního náměstí a ulice Šamánkova. „Pachatel připravil násilím muže o finanční prostředky, mobilní telefon i doklady. Způsobil tak škodu přibližně 23 tisíc,“ sdělil policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

A kamera u knihovny následně zachytila dva muže. A právě totožnost muže, o kterého se na fotografii opírá druhý, by policie ráda zjistila. „Pátráme po totožnosti osoby, která se z pohledu kamery nachází vpravo a pomáhá druhé osobě v modrých kalhotách,“ upřesnil Robovský.

Tento muž by totiž mohl být důležitým svědkem a jeho výpověď by mohla pomoci celý případ objasnit. „Muž měl nakrátko střižené vlasy, měl na sobě černé tepláky a mikinu stejné barvy. Dále měl tmavé boty s bílými pruhy na bocích,“ informoval mluvčí. 

 Kdokoliv by měl o muži nějaké informace, měl by se obrátit na policii prostřednictvím linky 158 nebo osobně zajít na kteroukoliv policejní služebnu. Neznámému pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí za zločin loupež a přečin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku vězení v rozmezí dva roky až deset let.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky policie, krimi, pátrání, Tržní náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý pachatel přepadl muže. Policie hledá svědka, mohl by pomoci případ objasnit  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.