Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policisté hledají svědky nehody v Mníšku. Při srážce aut se zranili dva lidé

Dopravní policisté nadále řeší nehodu, ke které došlo ve středu 9. ledna v devět hodin ráno na silnici 13 v Mníšku. Srazila se tam dvě auta a dva lidé se zranili. Policie nyní hledá svědky této nehody, kteří mohou pomoci objasnit její průběh.

„Ve směru od kruhového objezdu v Krásné Studánce ve směru do Frýdlantu jel řidič s vozidlem Opel Movano, kde u jednoho z domů nepřizpůsobil rychlost vozu stavu mokré vozovky, dostal smyk, vjel vlevo a čelně se střetl s protijedoucím vozidlem Škoda Felicia. Při tomto střetu řidič Škody Felicia a jeho spolujezdkyně utrpěly zranění,“ popsala průběh nehody Dagmar Sochorová.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Liberci, kteří nyní veškeré okolnosti celé události i nadále šetří, nyní žádají o pomoc širokou veřejnost. „Pokud má někdo jakékoliv informace, které jim pomohli s objasněním průběhu uvedené dopravní nehody, ať se přihlásí telefonicky na bezplatnou linku 158 nebo osobně na Dopravním inspektorátu v Pastýřské ulici v Liberci nebo na kterékoliv policejní služebně,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, nehoda, mníšek, pátrání, havárie, Mníšek nad Hnilcom, Opel, Škoda Felicia, Liberec, Frýdlant, Liberec XXXI-Krásná Studánka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají svědky nehody v Mníšku. Při srážce aut se zranili dva lidé  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.