Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Jeden držel muže, druhý ho bil. Policie hledá násilníky z Fügnerky

Policisté pátrají po dvou neznámých mužích, kteří by mohli objasnit případ napadení, ke kterému došlo 17. ledna ráno na terminálu MHD v Liberci.

K potyčce mezi třemi muži došlo mezi 7:30 a 7:45. „Na tramvajové zastávce naproti OC Forum tehdy došlo k napadení devětadvacetiletého muže dalšími dvěma muži,“ sdělila mluvčí policie Dagmar Sochorová. Jeden muž oběť chytil a druhý ji bil.

Napadení předcházelo vyhrožování a vulgární urážení. Naštěstí celý incident se obešel bez větší újmy na zdraví. „Poškozený muž naštěstí nemusel vyhledat ani lékařské ošetření, ani nebyla nutná pracovní neschopnost,“ líčila Sochorová. Nejhůř tak dopadlo oblečení oběti.

Případem se zabývají liberečtí policisté. Ti již zahájili první kroky v trestním řízení. Pachatelům, kteří jsou podezřelí ze spáchání trestného činu výtržnictví, hrozí až dva roky za mřížemi. V souvislosti s celým případem se policie obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci.

„Pátráme po totožnosti dvou mužů, které zachytil kamerový systém. Mohli by totiž celý případ objasnit,“ dodala mluvčí. Oba muži byli okolo věku 25 let s tmavší pletí. První z nich byl vysoký přibližně 170 cm, byl hubené postavy a měl hnědé vlasy. Oblečen byl do modrých pracovních kalhot a oranžové vesty. Druhý muž byl vysoký 165 až 175 cm, měl nadváhu a na sobě měl šedou mikinu s kapucí se žlutými prvky a montérky.

Pokud máte o těchto mužích jakékoliv informace, obraťte se na linku 158.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky policie, pátrání, napadení, Fügnerova, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: Jeden držel muže, druhý ho bil. Policie hledá násilníky z Fügnerky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.