Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Třináctkrát trestaná recidivistka okradla seniorku. Vetřela se k ní domů

Třiašedesátiletou ženu z Českolipska policisté dobře znají. Jedná se totiž o nepoučitelnou recidivistku, která má za sebou nejeden delikt.

Tentokrát se rozhodla okrást čtyřiasedmdesátiletou seniorkou, ke které se pod záminkou, že slaví narozeniny, vetřela. „Přestože seniorka ženu neznala, nechala se natolik zmanipulovat, že cizí ženu pozvala dál,“ informovala mluvčí Ivana Baláková.

Žena byla opravdu přesvědčivá. U seniorky totiž zazvonila společně s pugetem a lahví alkoholu v ruce. Obě ženy spolu u lahvinky strávily asi dvě hodinky. Až doposud by na tom nebylo nic zvláštního. Jenže ve chvíli, kdy žena odešla, seniorka zjistila, že nemá u sebe peněženku.

„Peněženku si seniorka před příchodem ženy strčila do kapsy tepláků,“ komentovala Baláková. Když zjistila, že ji nemá, obrátila se na policii. Ta podle popisu ženy a záběrů z kamery v domě lehce poznala známou recidivistku.

Přestože pachatelka zapírala, nebylo jí to nic platné. Nyní je opět obviněna z přečinu krádež, za který jí hrozí až tři roky za mřížemi.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky policie, recidivistka, Liberecko, krimi, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třináctkrát trestaná recidivistka okradla seniorku. Vetřela se k ní domů  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.