Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Neznámý pachatel poničil čtečku karet ve vlaku, policisté hledají svědky

Policisté hledají svědky, kteří 26. ledna cestovali vlakem z Jablonce do Liberce a následně dále vlakem do České Lípy a Mimoně. Mohli by totiž objasnit případ rozbitého přístroje na ověřování čipových karet.

Poškozením takzvaného validátoru totiž vznikla škoda zhruba 15 tisíc korun. „V neděli 26. ledna kolem šesté hodiny cestovala skupinka vlakovou soupravou, ve které došlo z nezjištěných důvodů k poškození validátoru. V souvislosti s tímto případem hledáme důležité svědky,“ informoval mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Případem se zabývají liberečtí policisté, kteří zahájili již úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Pachateli nebo pachatelům může v případě odsouzení hrozit až rok za mřížemi. „Obracíme se na veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání po totožnosti svědků na fotografiích,“ řekl Robovský.

Policisté hledají muže, který na sobě měl maskáčovou bundu, mikinu s černou kapucí a světlé kalhoty. Obutý byl do černo-oranžových bot. Druhý muž byl oblečen do světlé bundy s nápisem RTR v černém poli. „Na hlavě měl černého kulicha s bílým nápisem, černou mikinu, černé kalhoty a černou obuv s bílou podešví,“ dodal mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky svědci, policie, pátrání, vlak, Liberecko, Liberec, Česká Lípa, Mimoň, Jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý pachatel poničil čtečku karet ve vlaku, policisté hledají svědky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.