Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Zahýbal partnerce a na pomoc před rozlícenými ženami si přivolal strážníky

Muž z Českolipska si opravdu umí užívat života. Vedle své partnerky trávil čas ještě s dalšími dvěma ženami. A všechny tři si to s ním přišly vyříkat.

Na to ale nebyl evidentně muž připraven a na pomoc si tak přivolal městskou policii. „Oznamovatel sdělil, že mu tři mladé ženy kopou do dveří,“ sdělila mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková. Až na místě zjistili, jaké jsou vlastně okolnosti.

Jelikož dvě z rozlícených žen neměly na místě co dělat, byly hlídkou vykázány. Třetí žena ale byla mužovou partnerkou, měla v místě bydliště a dokonce s ním měla děti. Tu nakonec partner do bytu pustil a rozčilená partnerka se na něj okamžitě vrhla.

„Začala muže tlouct do hlavy, až ji museli strážníci zpacifikovat,“ komentovala Vlastníková. A protože odmítla prokázat svou totožnost, skončila nakonec na služebně PČR.

Tam vysvětlila, že když přišla na to, že jí partner podvádí, dohodla se s dalšími ženami, že si to s tímto Casanovou všechny vyřídí. „Strážníci tak celou záležitost uzavřeli tím, že ženě domluvili,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP ČL

Štítky policie, strážníci, nevěra, Českolipsko, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zahýbal partnerce a na pomoc před rozlícenými ženami si přivolal strážníky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.