Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Mladík zavolal strážníky, protože ho vyhazovač profackoval. Pak se rozbrečel, protože jsou všichni zlí

Skvělý večer v klubu neskončil pro pětadvacetiletého muže z Českolipska zrovna nejlépe. Přestože měl v plánu asi hodně zábavy, vše skončilo pláčem. A ke smíchu mu nepomohl ani jeho nový telefon.

Na českolipské strážníky se ozval sám mladík. Ten se podle svého tvrzení vydal pobavit do českolipského baru, ale odtud ho ne zrovna šetrně vyprovodil vyhazovač a dokonce ho profackoval. Hlídka městské policie vyjela na místo, aby zjistila, jak se věci opravdu mají.

Po příjezdu na místo ale bylo jasné, že dobrat se pravdy nebude úplně snadné. V klubu už totiž zábava skončila a kromě opilého mladíka nikde nikdo nebyl. „Mladík údajně na diskotéce usnul a když ho vyhazovač probudil s tím, že klub není noclehárna, odmítal odejít,“ uvedla mluvčí městské policie Eva Vlastníková.

Údajně se proti vyhazovači ohradil tím, že si může dělat, co chce, a navíc má prá nový telefon iPhone 11. To ale zřejmě na vyhazovače dojem neudělalo. „Následně měl mladý muž dostat facku a být vyhozen,“ informovala mluvčí. Jenže vyhazovač v době příjezdu hlídky nebyl a servírka o ničem nevěděla.

Hlídka se snažila mladíkovi vysvětlit, jak může dále postupovat, hoch ale zřejmě toužil po trošce obdivu, protože stále opakoval, že si koupil nový iPhone. Bylo zjevné, že v mladíkovi je mnoho emocí. Po chvilce totiž začal strážníkům nadávat, že málo pomáhají a chrání. Jen o pár minut později, když ho hlídka uklidnila, se pro změnu rozbrečel s tím, že jsou všichni zlí. „Následně hlídka z místa odjela,“ dodala Vlastníková.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP ČL

Štítky krimi, Českolipsko, strážníci, alkohol, mladík, okres Česká Lípa, iPhone 11, iPhone

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ing. Kittler

???????? Tak to mě rozesmála. Hrozně bych chtěl toho hrdého majitele telefonu poznat. Není to náhodou virální reklama?

Sobota, 22. února 2020, 19:37Odpovědět

Mladík zavolal strážníky, protože ho vyhazovač profackoval. Pak se rozbrečel, protože jsou všichni zlí  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.