Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Loupežné přepadení večerky v Doubí. Zloděj v roušce hrozil nožem a odnesl si peníze

Policisté vyšetřují loupežné přepadení obchodu s potravinami v ulici Za Humny v liberecké čtvrti Doubí. Došlo k němu už 10. února večer, kriminalisté se nyní obrací na veřejnost, zda muže poznají z fotografií.

„Těsně před zavírací dobou ryzí češtinou přikázal obsluze vydat mu všechny peníze s pohrůžkou fyzické likvidace. Svou direktivní žádost obsluze umocnil namířeným dlouhým kuchyňským nožem. Obsluha prodejny pod pohrůžkou násilí a v obavě o svůj život muži vydala hotovost, po čemž násilník z prodejny okamžitě ve spěchu odešel,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Liberečtí kriminalisté se nyní obrací na veřejnost se žádostí o spolupráci při pátrání po totožnosti osoby na fotografiích. „Prostřednictvím bezplatné linky tísňového volání 158 přijmeme veškerá oznámení týkající se totožnosti muže na přiložených fotografiích i jakékoli informace k případu. Veškeré takto získané skutečnosti mohou kriminalistům výrazným způsobem dopomoci k objasnění skutku,“ dodal mluvčí.

Neznámému muži za loupež hrozí až deset let vězení. Během loupeže nebyl nikdo zraněn.

Popis pachatele

Muž ve věku okolo 25 let, 170 - 175 cm vysoký, který byl oblečený do světle hnědé, či pískovo – žluté zimní bundy s kapucí. Bunda měla přes černý zip klopu po celé délce s uzavíráním na knoflíky. Muž měl na obličeji bílou lékařskou roušku. Na hlavě pak tmavého kulicha a přes něho přetaženou kapuci bundy. Muž byl dále oblečený do černých tepláků s bílým pruhem na boku (lemem) a obut do černé sportovní obuvi nad kotníky.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky přepadení, večerka, Doubí, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Loupežné přepadení večerky v Doubí. Zloděj v roušce hrozil nožem a odnesl si peníze  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.