Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Na velikonoční pondělí si neodpustili alkohol za volantem dva řidiči, oba havarovali

Během včerejšího dne zasahovali policisté v Liberci a Jablonci celkem u dvou nehod, při kterých havarovali řidiči s alkoholem v krvi.

Obě nehody se staly krátce po sobě kolem čtvrté hodiny odpolední. V prvním případě jel řidič libereckou ulicí Nad Kyselkou. „Dál pokračoval přes travnaté louky až do Vratislavic, kde nezvládl terén,“ informovala policejní mluvčí Dagmar Sochorová. Řidič tak v prudkém svahu havaroval a skončil na střeše.

Dechová zkouška odhalila, že muž před jízdou pil. Test totiž ukázal 1,86 promile. Řidič se ale ke všemu doznal a celým případem se nyní zabývají policisté z Dopravního inspektorátu. „Druhá nehoda se stala v Jablonci v ulici Jana Švermy,“ sdělila Sochorová. V tomto případě řidiče údajně překvapilo v zatáčce protijedoucí vozidlo. 

Strhl řízení a narazil o tří kamenných patníků. „I u tohoto řidiče byla provedena dechová zkouška s výsledkem 1,72 promile,“ řekla mluvčí. I tento řidič se přiznal s tím, že před jízdou do sebe kopl tři panáky rumu a dvě piva. Případ šetří dopravní policisté. Oba řidiči jsou nyní podezřelí ze spáchání trestního činu ohrožení pod vlivem návykové látky a oběma hrozí až tři roky za mřížemi.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, nehoda, alkohol, Liberec, Jablonec, Velikonoční pondělí, havárie, Jan Šverma, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na velikonoční pondělí si neodpustili alkohol za volantem dva řidiči, oba havarovali  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.