Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na svobodě dlouho nevydržel. Za krádež alkoholu a nealko piva mu hrozí až osm let

Čtyřicátník z Liberce si svobody evidentně moc neváží. A ani pobyt ve vězení mu moc nepomohl. Jen po pár dnech, co opustil věznici, se dostal na šikmou plochu.

Nenapravitelného Liberečáka, který byl v minulosti odsouzen za majetkovou trestnou činnost, tentokrát přilákala nákladní chladírenská vozidla. „Na začátku dubna se muž vloupal do vozů v ulici Chatová, překonal visací zámky a z prvního odcizil dvě desítky lahví alkoholu a přes dvacet plechovek piva,“ uvedla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Z druhého vozu ukradl jen dva visací zámky. I tak ale způsobil majiteli vozů škodu více než osm tisíc korun. Naštěstí policisté neměli s dopadením pachatele velkou práci. „Policistům pomohly dobré místní a osobní znalosti, stejně jako to, že právě tohoto muže kontrolovali kvůli rušení nočního klidu,“ komentovala Šrýtrová.

Dotyčný totiž během dubnové noci velmi hlasitě a vulgárně pořvával. Jenže jak se ukázalo, takové vzbuzování pozornosti se muži vážně nevyplatilo. „Následně se prokázalo, že má vloupání do vozidel opravdu na svědomí,“ řekla mluvčí.

Čtyřicátník je tak už opět za mřížemi věznice, kde si počká na rozsudek. Nyní mu za spáchání trestného činu v době nouzového stavu hrozí vězení od 2 do 8 let.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky krádež, zloděj, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na svobodě dlouho nevydržel. Za krádež alkoholu a nealko piva mu hrozí až osm let  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.