Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Na Proseči se ztratil pětiletý kluk, našli ho v autě, kde si hrál s mobilem

Když se na operačním středisku rozdrnčel telefon s oznámením o pohřešování pětiletého chlapce v Jablonci v Proseči nad Nisou, okamžitě vyjeli policejní hlídky, hasiči i psovod.

Chlapec si měl v úterý po poledni hrát se svou sestrou na zahradě domu. Jenže kolem půl druhé ho matka nikde nemohla najít. „Rodiče událost oznámili poté, co sami prohledali zahradu i celý dům, ale syna nikde nenašli,“ informovala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Přivolané jednotky začaly po chlapci okamžitě pátrat. Vzhledem k tomu, že z jedné strany ohraničovala zahradu řeka, mohl být chlapec ve vodě. Na druhé straně mohl odejít otevřenými dveřmi domu do ulice. „Podle matky měl mít u sebe syn telefon, který nezvedal. Policisté proto provedli lokalizaci telefonu,“ komentovala Sochorová.

Podle lokalizace by se měl telefon nacházet v blízkosti domu. Jednotky se tak opět zaměřili na zahradu a blízké okolí a po chvilce našel psovod společně s otcem chlapce v autě zaparkovaném za domem, kde sledoval na mobilu pohádky. Naštěstí byl úplně v pořádku.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky pátrání, chlapec, Proseč, Jablonec, dům, zahrada, Proseč nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Proseči se ztratil pětiletý kluk, našli ho v autě, kde si hrál s mobilem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.