Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Strážníci řešili špatné parkování. Kolemjdoucí se do toho začal plést a skončil v poutech

Přílišná angažovanost a vměšování se do věcí, do kterých mu nic není, se nevyplatilo muži z Liberce. Nakonec totiž skončil na policejní služebně.

Vše přitom začalo docela klidně. „Na tísňovou linku jsme obdrželi oznámení o neprůjezdné cestě do dvora,“ uvedla mluvčí libereckých strážníků Daniela Bušková.

Strážníci tak vyrazili vyřešit celou záležitost přímo na místě. Tam našli oznamovatele i řidiče automobilu. „Ten přiznal, že nezaparkoval na nejvhodnějším místě a omlouval se,“ informovala Bušková. Tím se zdála celá událost jako vyřešená.

Jenže právě v tu chvíli se k incidentu nachomýtl neznámý přihlížející. Ten začal oznamovateli nadávat a vzápětí své nadávky přenesl i na strážníky. Ti ho totiž upozornili, že by se nemusel do věci vůbec zapojovat. „Nepomohla ani další výzva a muž pokračoval ve vulgarismech. Ty navíc přešly ve vyhrožování a strkanici,“ komentovala mluvčí.

Nakonec ho tak zpacifikovali strážníci hmaty a chmaty a po příjezdu další hlídky skončil nakonec v poutech. Z místa byl převezen na policejní služebnu pro podezření z trestného činu násilí proti úřední osobě.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP LBC

Štítky strážníci, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci řešili špatné parkování. Kolemjdoucí se do toho začal plést a skončil v poutech  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.