Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Neznámý řidič si v Liberci tankuje plnou, ale odjíždí bez placení. Policie se obrací na veřejnost

Liberečtí policisté vyšetřují celkem čtyři případy, které spojuje stejné vozidlo i scénář. Auto přijede k benzínce, řidič nebo řidička natankují a bez placení odjedou. Policie v souvislosti s tímto případem žádá o pomoc veřejnost.

Ve všech případech se jedná o stejné vozidlo značky Kia Cee’d béžové metalízy. „Ke třem případům došlo v Liberci a k poslednímu v Chrastavě,“ informovala Vladimíra Šrýtrová.

K prvnímu případu došlo 4. května, kdy auto přijelo mezi šestou a půl sedmou večer na čerpací stanici v ulici Sokolovská. „Neznámá žena natankovala do vozidla s registrační značkou 9S60276 celkem 47 litrů v hodnotě více než 1200 korun,“ komentovala Šrýtrová. Řidička se ale neobtěžovala s placením a ujela.

Velmi podobný byl i další případ 7. května na benzince v ulici Nákladní. Zde natankoval neznámý muž mezi osmou a půl devátou večer opět za více než 1200 korun a opět se jednalo o stejné vozidlo, jenže tentokrát již bez registračních značek. Na placení ani v tomto případě nedošlo.

Nejinak tomu bylo 11. května v ulici Londýnská. „Mezi 21:48 a 21:55 natankoval neznámý řidič na čerpací stanici MOL bezmála 49 litrů v hodnotě více než 1400 korun a z místa ujel,“ řekla mluvčí. Naposledy neznámý pachatel (nebo pachatelé) svůj trik vyzkoušel 17. května v Chrastavě, kde v ulici Nádražní přijelo zřejmě to samé auto, řidič si natankoval opět za téměř 12 stovek a ani o trochu neulehčil své peněžence.

Policisté se obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání po neznámém řidiči. Případní svědci se mohou obrátit na linku 158 nebo 974 467 100. Zároveň policie varuje, aby si zaměstnanci benzínky dobře všímali takovýchto vozidel.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky čerpací stanice, policie, Liberec, Chrastava, Kia Ceed

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý řidič si v Liberci tankuje plnou, ale odjíždí bez placení. Policie se obrací na veřejnost  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.