Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V baru došlo ke konfliktu kvůli květináčům. Jeden štamgast skončil na policejní služebně

Ke konfliktu v českolipském baru byli v uplynulých dnech přivoláni strážníci. Jak se ukázalo, příčinou sporu byly květináče, tedy spíše jejich devastování.

Na strážníky se obrátila ostraha baru, která si nedokázala poradit se zákazníkem, který se choval značně nepatřičně. „Tento host ničil zařízení, konkrétně květináč na předzahrádce,“ popsala mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Jenže host za své chování odmítal převzít odpovědnost a nehodlal za zničený květrináč zaplatit. Konflikt tak pokračoval a muž nepřestával do květináčů kopat. Naštěstí se mu aspoň nepodařilo žádný další zničit. „Strážníkům dotyčný sdělil, že květináče nezníčil úmyslně, ale pouze pod vlivem zavrávoral a upadl. A to se vlastně nepočítá,“ řekla Vlastníková.

Ve chvíli, kdy muži zákona vše zdokumentovali a informovali muže, že věc postoupí správnímu orgánu, mohlo by se zdát, že vše je vyřešeno. Jenže do situace se přimotal kamarád ničitele. Skákal i bez roušky do řeči, chtěl si fotit odznaky strážníků a začal jim vyhrožovat stížností. Nakonec se ani přes všechna upozornění nezklidnil a navíc chytl kliku u dveří s tím, že strážníci nikam nepůjdou. „Hlídka tak použila hmaty a chvaty, muže zpacifikovala a odvezla na služebnu,“ dodala mluvčí. Zde se nakonec muž uklidnil, souhlasil s přestupkem a zaplatil poněkud zbytečnou pokutu.

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP ČL

Štítky krimi, strážníci, Česká Lípa, květináč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V baru došlo ke konfliktu kvůli květináčům. Jeden štamgast skončil na policejní služebně  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.