Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nikdo se se mnou nechce bavit, řekl strážníkům a nahlásil bombu. Myslel, že je v Matrixu

Případ z kategorie těch bizarních mají za sebou českolipští městští strážníci. Na tísňovou linku 156 jim zavolal na první poslech zmatený muž, který si nejprve stěžoval, že s ním nikdo nechce mluvit, poté nahlásil bombu a nakonec prohlásil, že je v Matrixu.

„Chci se s nima bavit, ale oni všichni odešli. Pomozte mi, aby se se mnou bavili, rychle.“ To byl úvod celé story. Operátor se muže snažil uklidnit, ale marně, za chvíli mladík zavolal znovu s tím, že ví o uložené bombě. 

I když mu strážník řekl, že se dopouští zneužití tísňové linky, nevadilo mu to. „Nikdo se mnou nechce mluvit, potřebuju společnost,“ odpověděl muž a popsal, co má na sobě a kde přesně je. „Rovnou mě odvezte,“ dodal.

Strážnici se tedy na místo vydali, muž ale utekl. Podivnou opilou osobu pak nahlásila svědkyně, mladíka pak strážníci dopadli schovaného v paneláku.

Muži pak naměřili dvě promile alkoholu, choval se ale stále divněji. Nakonec se ukázalo, že si myslí, že je v Matrixu. „Zkouška na omamné látky byla negativní, tak strážníci požádali o spolupráci lékaře. Ten muže vyšetřil a souhlasil s převozem do záchytné stanice v Liberci,“ dodala mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Česká Lípa

Štítky policie, strážníci, česká lípa, matrix, bomba, Strážnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nikdo se se mnou nechce bavit, řekl strážníkům a nahlásil bombu. Myslel, že je v Matrixu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.