Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Policisté, hasiči i kynologové pátrali v noci po muži na Jablonecku, našli ho v jednu ráno

Včera večer vyrazili do terénu hasiči, policisté, horská služba a psovodi, aby našli sedmačtyřicetiletého klienta Domova Maxov v Horním Maxově na Jablonecku.

Muže začali pohřešovat v neděli večer. „Muž krátce před jednadvacátou hodinou opustil zařízení a nevrátil se,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

V okolí, které tvoří převážně lesy, se tak rozběhla velká pátrací akce, do které se zapojily zmíněné složky IZS a kynologové z řad policistů, hasičů i z SDH Hejnice. „Kvůli nepříznivým podmínkám nemohla vzlétnout posádka s vrtulníkem,“ informovala mluvčí.

Pátrání bylo odvoláno krátce před jednou hodinou ranní, kdy se podařilo dotyčného najít. Muž byl v pořádku a o jeho nález se zasloužil kynolog HZS LK. O ošetření se postarali záchranáři Horské služby a následně byl muž předán do péče ZZS LK.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky policie, pátrání, hasiči, kynologové, Jablonecko, Horní Maxov, okres Jablonec nad Nisou, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, Hejnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté, hasiči i kynologové pátrali v noci po muži na Jablonecku, našli ho v jednu ráno  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.