Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Bavorák ujížděl před policisty u Jablonného. Zdrogovaný řidič frčel rychlostí 230 km/h

Řidič ve vozidle BMW včera večer jel nebo spíš letěl po silnici I/13 od Lvové na Cvikov a v rychlosti si ani nemohl všimnout policejní hlídka. Ta se na řidiče okamžitě pověsila a začala honička.

Když začali řidiče, který uháněl rychleji, než zákony povolují, pronásledovat, místo zastavení šlápl na plyn. „Když se policistům podařilo vozidlo poprvé dojet, měli na tachometru 230 kilometrů v hodině,“ informovala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Řidič na chvilku zastavil u motorestu Stop, vzápětí ale opět šlápl n a plyn a uháněl do Cvikova. Zde projel pár ulicemi, vrátil se na hlavní ulici a začal ujíždět na Jablonné. Osudné se mu stalo odbočení na Kněžnice u odbočky na Petrovice.Zhruba sto metrů od tohoto místa ho zablokovala dvě naše služební vozidla a znemožnila mu další jízdu,“ popsala Baláková.

Ani v tu chvíli ale nezačal řidič spolupracovat a z auta ho museli doslova vytáhnout. Navíc museli použít hmaty a chvaty pro jeho zpacifikování. Nakonec došlo i na slzák. „Orientační test na drogy prokázal přítomnost amfetaminu a kokainu,“ řekla mluvčí.

Jednadvacetiletý muž skončil v policejní cele a okamžitě mu byl zabaven řidičák. Řidič je nyní podezřelý ze spáchání činu ohrožení pod vlivem návykové látky a zřejmě bude ještě souzen za přečin přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. Za mřížemi by tak mohl strávit až dva roky.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky drogy, řidič, Českolipsko, Jablonné, kokain, honička, BMW, Cvikov, Kněžnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bavorák ujížděl před policisty u Jablonného. Zdrogovaný řidič frčel rychlostí 230 km/h  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.