Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Při couvání naboural auto a z místa ujel. Policisté řidiči naměřili 3 promile

Usednout za volant bez řidičáku je nezodpovědné, co teprve když máte navíc v krvi tři promile. Ani jedna z těchto věcí nezabránila v jízdě muži v Jablonci nad Nisou. Jeho pokus ale skončil fiaskem.

Není divu, že v takovém stavu se muži špatně vyjíždělo z parkovacího místa v ulici 5. května. Při couvání tak dvakrát přední částí své Fabie narazil do před sebou stojící Škodou Superb. „Z místa následně odjel a nesplnil tak povinnosti, které mu v takové situaci stanovuje zákon,“ sdělila mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Jeho jízda ale netrvala dlouho. Už po dvaceti minutách ho policisté zastavili v ulici V Závětří. „Hlídka pomocí dechové zkoušky naměřila v dechu řidiče 3,01 promile,“ komentovala mluvčí. Navíc policisté zjistili, že tento výtečník má za sebou už tři zákazy řízení a není majitelem řidičského oprávnění.

Řidiče tak hlídka na místě zadržela a pustila ho na svobodu až po nutných úkonech. Muž je nyní podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který by mohl strávit za mřížemi až tři roky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky policie, Jablonecko, krimi, Jablonec nad Nisou, Škoda Fabia, Škoda Superb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při couvání naboural auto a z místa ujel. Policisté řidiči naměřili 3 promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.