Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kvůli nešťastné lásce se chtěl muž oběsit. Zachránily ho dvě dívky

Všímavost jedné desetileté a druhé dvanáctileté dívky zachránila život třiatřicetiletému muži, který se rozhodl řešit krizovou situaci sebevraždou.

Skoncovat se životem chtěl v českolipském parku. Podivného chování muže si všimly právě zmínění dívky. Na linku 156 zavolal muž, který byl se svými dětmi na hřišti v ulici 28. října. Oslovily ho dvě dívky ve věku asi 10 až 12 let s tím, že v nedalekém altánu viděly muže, který má u sebe provaz a hrozně divně se chová,“ vysvětlila mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Na místo okamžitě vyjeli na místo a v altánku opravdu nalezli muže, který s připravenou oprátkou u hlavy seděl na římse. Naštěstí zareagoval na výzvu hlídky a slezl dolů. Jak se ukázalo, sebevraždou chtěl vyřešit nedávný rozchod s přítelkyní a to, že nemá kde být.

„Strážníci nešťastného muže předali do rukou lékaře,“ komentovala Vlastníková s tím, že Městská policie Česká Lípa děkuje všímavým dívkám. Díky jejich rychlé reakci se podařilo ochránit lidský život. K případu mluvčí dodala: Zachráněnému přejeme, aby viděl, že má kolem sebe dobré lidi, a aby nalezl nový smysl života.“

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Liberecký, sebevrah, Českolipsko, městská policie, strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli nešťastné lásce se chtěl muž oběsit. Zachránily ho dvě dívky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.