Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nedaleko zastávky v Hrubé Skále se porvali dva muži. Případ řeší policie, hledá jednoho z aktérů

Nejprve pár nadávek, poté vyřizování ručně. Tak během pár desítek sekund proběhl incident mezi dvěma muži nedaleko vlakové zastávky v Hrubé Skále. Rvačku šetří policie, která nyní hledá jednoho z aktérů a obrací se na veřejnost.

Ke rvačce došlo už 28. července odpoledne. „Pátráme po jednom z aktérů šarvátky, muži ve věku 30 až 40 let, podsadité postavy, vysokém přibližně 175 cm. Uvedený muž mohl mít na hlavě uvázaný tmavý šátek, pravděpodobně černé barvy. U sebe mohl mít menší turistický batoh,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský s tím, že muž po napadení místo opustil pravděpodobně se zraněním hlavy. 

Policisté hledají také možné svědky, kteří se v uvedené době pohybovali v okolí místa incidentu, případně cestovali vlakovým spojem přes obec Hrubá Skála a mohli se tak se zraněním mužem, který odpovídá popisu, setkat. „Zároveň žádáme také zraněného muže, aby se policistům prostřednictvím linky 158 přihlásil. Veškeré informace mohou policistům výrazným způsobem dopomoci k objasnění případu,“ dodal mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky rvačka, policie, Hrubá Skála, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nedaleko zastávky v Hrubé Skále se porvali dva muži. Případ řeší policie, hledá jednoho z aktérů  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.