Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zloděj se zaměřil na zvonkové moduly. Zaznamenala ho kamera, pátrá po něm policie

Zloději v Liberci padly do oka zvonkové moduly. Odcizil hned dva v celkové hodnotě 25 tisíc korun. Zachytila ho ale hned několikrát kamera a nyní po něm pátrá policie. Možná muže z fotografie poznáte vy.

Policie se obrací na veřejnost při pátrání po zloději, který poprvé ukradl zvonkový modul v pátek 14. srpna. Tehdy ho zaznamenala kamera v Liberci v ulici Vítězná. „Muž v prostoru vchodu odmontoval a odcizil zvonkový modul v hodnotě patnáct tisíc korun,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Jen o tři dny později došlo k téměř totožnému incidentu ve stejné ulici. Tehdy odcizil modul za deset tisíc korun. V souvislosti s těmito krádežemi se policisté obrací na veřejnost s žádostí o pomoc. „Pokud poznáváte muže na fotografiích, přihlaste se prosím na lince 158 nebo na služebně Obvodního oddělení Liberec – centrum,“ řekl Robovský.

Podle popisu policie se jedná o muže ve věku 20 až 30 let, který je střední postavy.

Policie má k dispozici celkem tři kamerové záznamy. Poprvé měl muž na sobě hnědé tričko, maskáčové kraťasy se zimním vzorem, tmavé boty značky Nike a k tomu navíc na zádech vak s nápisem MeatFly. Podruhé měl hnědé kraťasy, bílo-modrou košili a tmavý batoh. V posledním případě měl opět maskáčové kraťasy, tmavý batoh a bílé tričko s lebkou.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, Liberecký, policie, zloděj, videokamera, Liberec, šortky, Nike

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj se zaměřil na zvonkové moduly. Zaznamenala ho kamera, pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.