Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Čtrnáctiletá dívka opakovaně utíká z domu, pátrá po ní policie

Po nezletilé Valerii Balážové z Českolipska pátrá kriminální policie. Dívka opakovaně utíká od své matky ke kamarádovi na Děčínsku.

Dívka pochází ze Stráže pod Ralskem ale přechodné bydliště má v České Lípě. Odsud ale utíká za mladíkem na Děčínsku. Přestože je zřejmé, kam má namířeno, není snadné dítě vypátrat. Dívky kamarád se totiž rovněž nezdržuje doma a policii se ho nedaří kontaktovat.

Naposledy utekla od matky 2. září, kdy ji doprovázela v centru města. Od té doby se neozvala,“ informovala mluvčí policie Ivana Baláková. V té době na sobě měla šedou bundu s kapucí, černé tričko, bílo-černé legíny, růžové boty a k tomu fialový batoh.

Pohřešovaná dívka je vysoká zhruba 160 až 165 centimetrů, středně silné postavy. Má hnědé oči a středně dlouhé, rovné, tmavé  vlasy,“ komentovala Baláková. Policie v souvislosti s tímto případem uvítá jakékoliv informace, které by je dovedly k hledané dívce.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR, Dominik Svoboda

Štítky Liberecký, Českolipsko, pátrání, dívka, policie, okres Děčín, okres Česká Lípa, dům, Česká Lípa, Stráž pod Ralskem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtrnáctiletá dívka opakovaně utíká z domu, pátrá po ní policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.