Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Opilý řidič dodávky ujížděl před hlídkou a havaroval. Nadýchal přes dvě promile

Policisté vyšetřují případ řidiče, který v sobotu večer nedaleko Držkova vjel do zákazu vjezdu a poté ujížděl hlídce. Jenže to nezvládl, havaroval a nakonec ještě nadýchal 2,29 promile alkoholu.

Řidič jel po silnici I/10 ve směru od Držkova do Loužnice, kde v křižovatce se silnicí třetí třídy odbočil vlevo směrem do Jílového u Držkova, a to i přesto, že do tohoto úseku komunikace je zakázán vjezd všech vozidel, což je upraveno přechodným dopravním značením. „Řidič si v tomto okamžiku ovšem všiml policejní hlídky, která se jej rozhodla zastavit a zkontrolovat. Na tuto situaci reagoval tak, že začal policistům ujíždět směrem do Jílového, přičemž nezvládl řízení vozidla, vyjel vlevo mimo vozovku a narazil do vzrostlých stromů,“ řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Řidič poté nadýchal 2,29 promile a navíc nebyl při nehodě připoután a zranil se. „Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří i nadále šetří veškeré okolnosti celé události, již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, Držkov, Jílové u Držkova, Loužnice, Jílové, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič dodávky ujížděl před hlídkou a havaroval. Nadýchal přes dvě promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.