Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Vrtulník záchranky Libereckého kraje vzlétl k řidiči auta, cyklistovi i popálenému muži

Vrtulník záchranné služby Libereckého kraje vzletěl dnes ke třem událostem. Středně těžká poranění utrpěl řidič auta, které narazilo do stromu. V nemocnici skončil cyklista a následně muž, který se popálil při požáru v garáži, řekl krajský mluvčí záchranné služby Michael Georgiev.

První nehoda, u které dnes záchranáři zasahovali, se stala v Nové Vsi u Jablonce. Řidiče osobního auta, které narazilo do stromu, vrtulník přepravil do Liberce na traumacentrum.

U Jablonce nad Nisou havaroval cyklista. Na místě byl úspěšně resuscitován a pacient byl letecky transportován do liberecké nemocnice. Středně těžké popáleniny pak utrpěl muž při požáru v garáži v Tanvaldu. Muže vrtulník přepravil do Prahy do popáleninového centra.

U další nehody v obci Dubá na Českolipsku zasahovali záchranáři se sanitkou. „Motocyklista tam narazil do plotu, nehoda nevypadá nijak dramaticky, proto tam zasahovala jen pozemní jednotka," uvedl mluvčí záchranky.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ZZS LK

Štítky nehoda, zranění, Liberecký kraj, vrtulník, cyklista, havárie, Jablonec nad Nisou, Krajská nemocnice Liberec, Liberec, Praha, Tanvald, okres Česká Lípa, Dubá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vrtulník záchranky Libereckého kraje vzlétl k řidiči auta, cyklistovi i popálenému muži  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.