Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič tmavého auta v Jablonecké ulici na přechodu srazil dívku a ujel. Hledá ho policie

Liberečtí policisté šetří nehodu, ke které došlo v sobotu 14. listopadu na přechodu pro chodce nedaleko bývalé Textilany v Jablonecké ulici. Řidič auta tam na přechodu srazil dívku, jenže po chvíli ujel. Policie po něm pátrá a o spolupráci žádá veřejnost.

K nehodě došlo krátce před 16. hodinou. Dívka přecházela od zastávky směrem na Králův háj, když ji srazilo tmavé auto. „Řidič tmavého vozidla, kterým byl muž ve věku mezi 50 a 60 lety, s poškozenou osobou krátce pohovořil, bezprostředně poté avšak místo dopravní nehody opustil, aniž by učinil veškerá opatření, která mu ukládá zákon,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policisté nyní hledají svědky nehody i samotného řidiče. „V této souvislosti se obracíme na veřejnost a svědky uvedené dopravní nehody a stejně tak i na řidiče vozidla, aby se policistům ozvali prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158, nebo na tel. čísle 974 466 255, případně aby se dostavili přímo na služebnu Dopravního inspektorátu v Liberci,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 38 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, nehoda, jablonecká, havárie, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdeněk Lachman

Kamarád na přechodu srazil mladou ženu. Evidentně neměla zranění a odmítla odvoz do nemocnice. Jak byl kamarád překvapen když druhý den přijela policie že žena utrpěla trauma a neustále ji bolí hlava a špatně vidí. Je to pár let na zad. Bylo to svinstvo kdo takto poradil.

Pátek, 27. listopadu 2020, 15:57Odpovědět

Řidič tmavého auta v Jablonecké ulici na přechodu srazil dívku a ujel. Hledá ho policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.