Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Do automatu se dostali rozbrušovačkou, natočila je při tom bezpečnostní kamera

Policisté pátrají po dvojici mužů, která se na automyčce v Liberci vloupala do automatu na mince. Celkem způsobili škodu za 44 tisíc korun. K vloupání došlo už 2. srpna po 23. hodině, policie se nyní obrací na veřejnost, zda někdo muže nepozná.

„Muži vypáčili vstupní dveře do centrální místnosti a poté se rozbrušovačkou prořezali do automatu na peníze. Jejich počínání celou dobu sledovala bezpečnostní kamera,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Podívejte se na vloupání zlodějů


Celkem způsobili škodu za 44 tisíc, když si odnesli peníze, ale také poškodili automat a zabezpečení myčky. „Policisté v případu zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci a přečinu krádež. V případě dopadení a odsouzení může pachateli hrozit trest odnětí svobody až na dvě léta,“ dodal mluvčí.

Policisté se také obrací na veřejnost, zda muže někdo nepozná. „Poznáváte-li dvojici pachatelů, ozvěte se policistům prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo navštivte služebnu Obvodního oddělení Liberec – Vápenka. Jakékoli informace k případu mohou policistům výrazným způsobem dopomoci k jeho objasnění,“ uzavřel Robovský.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, atomat, automyčka, pátrání, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do automatu se dostali rozbrušovačkou, natočila je při tom bezpečnostní kamera  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.