Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Někdo řádil ve skladu v Ostašově. Policie pátrá po partě mladíků

Policisté už od konce červa řeší případ vloupání do skladu v liberecké ulici Domky. Řádili tam vandalové, kteří poničili sklad a vysokozdvižný vozík. Bezpečnostní kamera na místě zachytila pětici mladíků, se kterou by ráda mluvila. O spolupráci policisté nyní žádají veřejnost.

„Po poškození mechanismu vjezdových rolovacích vrat se vloupali do vnitřních prostor objektu, odkud odcizili uskladněné práškové hasicí přístroje a další rozličné vybavení,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Hledá se pětice mladíků ze záběrů bezpečnostní kamery


Jeden z hasicích přístrojů podle něj přímo v interiéru skladovací haly použili. „Hledáčku pachatele nebo pachatelů neunikl ani odstavený vysokozdvižný vozík, který utrpěl škody na skleněných výplních oken a interiéru,“ dodal mluvčí. Celková škoda byla poškozenou firmou vyčíslena na více jak 84 tisíc korun.

Policisté nyní pátrají po pětici mladíků, které zachytila bezpečnostní kamera. „Jejich svědectví může policistům výrazným způsobem dopomoci k objasnění případu. Pokud některého z nich poznáváte, ozvěte se prosím policistům prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo navštivte služebnu Obvodního oddělení Liberec – Vápenka. Zároveň žádáme i osoby na fotografii, aby se policistům přihlásily,“ uzavřel Robovský.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Ostašov, Liberec, policie, pátrání, bezpečnostní kamera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marcus Aurelius

Ona je celkem systémově činnost policie nepřehledná a zmatečná. Předpokládám, že zde se o vyšetřování stará příslušně místní služebna policie ČR. A já se ptám, kdy se o trestný čin začíná zajímat úřad kriminální policie a vyšetřování?

Neděle, 6. prosince 2020, 11:32Odpovědět

Lukáš Wünsch

Protože policisté musí stát u silnice a pokutovat řidiče...to je priorita naší policie...jak vidíte na loupeže a jiné věci májí čas...z toho nejsou snadno získané peníze :)

Pátek, 4. prosince 2020, 14:11Odpovědět

Roman Šapušnikov

Od konce červa :-) , to pobavilo. Teď je začátek "prosice" :-) . No, to je celkem doba. Proč až po půl roce žádá policie o pomoc s identifikací osob? Nechci to kritizovat, jen by mě zajímal důvod, třeba nějaký je.

Pátek, 4. prosince 2020, 13:53Odpovědět

Pavel Kozelský

Možná to měli Policisté řešit od začátku červa. Od konce červa to nefunguje.

Pátek, 4. prosince 2020, 11:50Odpovědět

Někdo řádil ve skladu v Ostašově. Policie pátrá po partě mladíků  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.