Počasí dnes21 °C, zítra18 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Honička po Liberci. Policisté naháněli řidiče mercedesu, měl zákaz řízení

Policisté se obrací na svědky honičky po Liberci, ke které došlo v pátek 13. listopadu. Policejní hlídka naháněla řidiče mercedesu, který ujížděl po Liberci. Hledají se ohrožení chodci i řidiči.

Vše přitom začalo nevinně. Policisté jeli se zapnutými majáky k dopravní nehodě. Jenže na kruhovém objezdu na Kunratické je nechtěl nechat předjet mercedes, který nakonec i začal ujíždět. 

„Nejen, že řidič silného vozu nerespektoval pokyny policistů k zastavení, dopravní značení nebo rychlostní limity, ohrozil také několik projíždějících řidičů a chodce. Jeho zběsilá jízda skončila až po téměř pěti kilometrech, kdy vjel na úzkou komunikaci ulice Na Zvonku. Plány na zmizení mu na této úzké silnici překazil sanitní vůz,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Podívejte se na policejní honičku


Pětadvacetiletý muž z Jablonce ujížděl, protože má zákaz řízení. „Nyní mu tak v případě odsouzení hrozí za přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání trest odnětí svobody až na dvě léta,“ dodal mluvčí.

Policisté se nyní obrací na svědky nehody a také na řidiče a chodce, které řidič svou divokou jízdou ohrozil. Ti se mohou ozvat na linku 158 nebo na obvodní oddělení ve Vratislavicích. „Veškeré takto získané informace mohou výraznou měrou dopomoci k objasnění prověřovaného trestného činu,“ uzavřel Robovský.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, honička, Liberec, Mercedes-Benz, Jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Honička po Liberci. Policisté naháněli řidiče mercedesu, měl zákaz řízení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.