Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Při požáru roubenky ve Víchové zřejmě zemřel její majitel

Policie vyšetřující případ požáru roubenky ve Víchové nad Jizerou pracuje s domněnkou, že zemřelý muž nalezený uvnitř objektu byl asi její dvaaosmdesátiletý majitel.

Regionální mluvčí policie Vojtěch Robovský ale upozornil na to, že jde zatím o domněnku. Jistotu by měla dát soudní pitva, při níž se bude zjišťovat i příčina smrti. „Nařízená je na středu," řekl Robovský. Co požár způsobilo, se nadále zjišťuje. Škoda je půl milionu korun, oheň roubenku prakticky zničil.

Požár rodinného domu hasiči likvidovali v pondělí zhruba šest hodin. Nahlášen byl před 14:00 a v době příjezdu hasičských jednotek roubenka z velké části hořela. Hasiči postupně nasadili šest vodních proudů a zřídili čerpací stanoviště na místním potoce. Zásah probíhal současně z vnitřní i vnější části objektu," uvedl mluvčí hasičů David Kořínek.

Požár ve Víchové způsobil půlmilionovou škodu. Příčina je v šetření

Až k půl milionu korun se vyšplhala předběžná škoda, která vznikla při požáru roubenky ve Víchové nad Jizerou. Požár si vyžádal jeden lidský život.

Mrtvého muže našli hasiči během zásahu. Dohašovací práce prováděli až do zhruba 20:00 a přes noc místo požáru hlídala místní dobrovolná jednotka hasičů.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS LK

Štítky ČR, požár, úmrtí, Semilsko, Víchová nad Jizerou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při požáru roubenky ve Víchové zřejmě zemřel její majitel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.