Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policisté u knihovny dopadli řidiče, který v opilosti projížděl Libercem

Až rok v prostředí věznice by mohl strávit padesátiletý muž. Zde by měl dostatek času zpytovat své svědomí a přemýšlet nad tím, že alkohol za volant nepatří.

Opilého řidiče v dodávce zaznamenala policejní hlídka nedaleko centra. „Vozidlo se pohybovalo velmi nízkou rychlostí, chvílemi vybočovalo ze směru jízdy, a navíc zadní registrační značka visela na úchytu tak, že každou chvíli mohla i s plastovým rámečkem upadnout, sdělil mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Hlídce dobrou chvíli trvalo, než se jí podařilo řidiče zastavit. Ani pak to ale nešlo zrovna lehce. Řidič zastavil až u knihovny. Když policisté požádali muže o doklady, dočkali se nejprve jen řidičáku. A ani následná snaha doplnit zbývající dokumenty neprobíhala bez problému. Zřejmě špatná koordinace mužova pohybu zapříčinila nejen rozsypání dokladů po vozovce, ale také jeho skoro vypadnutí zpoza volantu. Ani dechové zkoušky, které přišly na řadu vzápětí, nebyly bez problémů,“ komentoval Robovský.

Po mnoha a mnoha pokusech se muži podařilo nadýchat přes 2,6 promile. Padesátník tak vzápětí přišel o řidičák a také mu bylo sděleno podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Liberecký, Liberec, opilost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté u knihovny dopadli řidiče, který v opilosti projížděl Libercem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.