Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO: V Dolánkách havaroval sypač. Ve svahu se zastavil až o strom

Dnes dopoledne došlo k havárii nákladního automobilu, konkrétně sypače, na silnici I/10 mezi Turnovem a Harrachovem nedaleko odbočky k Dlaskovu statku.

„Informaci o nehodě jsme obdrželi dnes krátce před jedenáctou hodinou prostřednictvím tísňové linky 158,“ sdělil na dotaz redakce policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Na místě zasahovali dopravní policisté. „Probíhalo zde vyšetřování příčin a okolností,“ doplnil Robovský. Nehoda si vyžádala dočasné omezení v podobě uzavření komunikace. Dopravu odkláněla policie.

Řidič sypače utrpěl lehká zranění. „Pacient byl při vědomí a s posádkou komunikoval. Z místa byl transportován do turnovské nemocnice,“ okomentoval mluvčí ZZS Michael Georgiev. „Tak dneska jsme to měli o fous. Kdyby nás po cestě nezdržel pár sekund pomalu jedoucí kamion, Skončili jsme pod touto hromadou železa. Takhle nás naštěstí o kousek minul Prorazil svodidla a přes střechu se skutálel do lesa. S úlevou jsem zjistil že se řídič v kabině hýbe. Vykopali jsme dveře, obvázal jsem mu hlavu odpojil baterky a počkal na hasiče a sanitu. No bylo to zajímavé... popsal celý incident na sociálních sítích svědek Jiří Z.

Tak dneska jsme to měli o fous. Kdyby nás po cestě nezdržel pár sekund pomalu jedoucí kamion, Skončili jsme pod touto...

Zveřejnil(a) Jiří Zika dne Úterý 12. ledna 2021

Podle informací policie řidič z neznámých příčin vjel na silnici do protisměru a dále mimo vozovku, kde se při pádu ze svahu několikrát přetočil přes střechu. Vozidlo se zastavilo až o strom.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FB/Jiří Zika

Štítky Liberecký, nehoda, Turnov, Dolánky, sypač, Harrachov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: V Dolánkách havaroval sypač. Ve svahu se zastavil až o strom  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.