Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Za přepadení poslíčka s pizzou mu hrozí osm let. Mladík řádil i jinde v Novém Městě pod Smrkem

Je to pár týdnů, co policie obvinila teprve dvaadvacetiletého mladíka z loupeže, když přepadl poslíčka pizzy. Jenže z policejního vyšetřování vyplynulo, že má na svědomí i několik vloupaček v Novém Městě pod Smrkem.

Policisté mladíka zatkli poté, co s nezletilým komplicem přepadl poslíčka pizzy a okradl ho. Už za to mu hrozí osm let, jenže postupně vyšlo najevo, že mladík má na svědomí další tři případy, které policisté vyšetřovali.

Mladík se nejprve v první polovině prosince vloupal do prodejny potravin v Novém Městě pod Smrkem, odkud odcizil hotovost, různé druhy potravin a alkohol. „Na odcizených věcech způsobil škodu bezmála 10 tisíc korun, zároveň způsobil škodu na zařízení prodejny v hodnotě téměř 24 tisíc korun,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský

Druhým případem, který se policistům podařilo rozklíčovat, byl také pokus vloupání, když se mladík snažil probít sekerou přes dveře do jednoho z bytů a i když se mu to nepodařilo, škoda se vyšplhala téměř na 19 tisíc korun. 

Policisté pak mladíka zadrželi chvíli po vloupání do prodejny potravin nedaleko centra Nového Města, kam se vloupal se svým o 13 let starším kumpánem. „Rozhodli se vniknout do obchodu poté, co se pokusili vyřadit zabezpečovací zařízení a vypáčit vstupní dveře. Ani jedno se jim naštěstí opět nepovedlo. Přesto se způsobená škoda vyšplhala na částku deset tisíc korun,“ řekl mluvčí. 

Mladíkovi tak za všechny činy hrozí stále osm let a stejných osm let by mohl dostat jeho komplic, který se přidal k vyloupení obchodu v Novém Městě.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nové město, loupež, Nové Město pod Smrkem, pizza, jídlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Mikez

Proč nenapíšete že to byli hnědočeši?

Neděle, 24. ledna 2021, 10:03Odpovědět

Za přepadení poslíčka s pizzou mu hrozí osm let. Mladík řádil i jinde v Novém Městě pod Smrkem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.