Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dívky utekly jen v pantoflích, schovávaly se v lese nad přehradou

Z oddělení přidruženému k liberecké nemocnici utekly před nedávnem dvě nezletilé dívky. Rozběhla se velká pátrací akce, která trvala zhruba hodinu. Policistům se dívky nakonec podařilo najít, kvůli špatnému oblečení ale byly velmi podchlazené.

„Během akce policisté propátrali policisté takřka celé centrum Liberce a nejexponovanější místa, co do výskytu osob - nádraží, terminály hromadné přepravy osob, ale také okolí nákupních center či parků. A právě v průběhu těchto kontrol narazili muži zákona na horkou stopu. Obě dívky se měly podle zjištěných informací nacházet ve členitém prostoru lesoparku u liberecké přehrady,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Na místo se tak vydala hlídka, která byla nedaleko a dívky brzy vypátrala. „Krátce po příjezdu na místo si všimli dívek skrývajících se v lesním podrostu. Byly ve zcela nevyhovujícím oblečení, které ani při troše dobré vůle nemohlo odolat klimatickým podmínkám,“ dodal mluvčí.

Obě dívky se pak daly na útěk, jednu ale policisté dostihli během pár metrů, jenže druhá se dala na útěk směrem ke srázu. „Hrozilo reálné nebezpečí, že by si skokem ze srázu mohla přivodit velmi vážné zdravotní následky. Zásadní vliv na zadržení mladé pacientky měla nejen výborná fyzická připravenost zasahujících policistů, členitý terén, ale i nevyhovující dívčina obuv,“ řekl Robovský.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, pátrání, Liberec, přehrada, Krajská nemocnice Liberec, les

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jake Vlach

Naprosto stejný názor je to tam děs, hodinu děje posloucháš uklidňující hudbu, která té začne neskutečně vytáčet, takže té to neuklidní, sestřičky totalka, vlastně celý den nic nemůžeš, jen sedět na pokoji a dojít si na záchod, ve finále pro mě to byla totální ztráta času, byl jsem tam měsíc a bylo to jako věčnost, nikdy to nikomu nepřeju a osobně bych tam dítě nikdy neposlal,

Sobota, 30. ledna 2021, 14:30Odpovědět

Lu Tian

Se není čemu divit. Rovnou napište že jsou na psychiatrii pro děti a mladistvé. Víte jak se tam chovají k dětem. Řeknu že hrozně. Sám jsem tam byl Jako dítě. Neustále mě dopovali léky. Bylo jich asi 8 najednou. Nebil jsem schopný ničeho i dýchání bylo těžké. Ráno jsem smrkal krvavé hneny. A proč aby sestry mělo méně práce.. Hrůza děs. Ty děti co tam jsou jsou chudáci a ne pacienti. Taky jsem se chystal utéct ale bál jsem se že mě potom nepustí domů za rodinou..

Čtvrtek, 28. ledna 2021, 12:20Odpovědět

Dívky utekly jen v pantoflích, schovávaly se v lese nad přehradou  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.