Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Při odbočování nedal přednost, dva lidé skončili v nemocnici

K dopravní nehodě došlo v úterý krátce před půl šestou v Nové Vsi nad Nisou. Řidič auta tam nedal přednost a došlo ke srážce s protijedoucím vozidlem. Po čelním střetu záchranáři řidiče i řidičku převezli do nemocnice.

„Řidič s vozidlem Peugeot jel po silnici ve směru od Smržovky a v prostoru křižovatky chtěl odbočit vlevo na Dolní Černou Studnici. Při odbočování ovšem nedal přednost v jízdě protijedoucí řidičce s vozem Ford Focus, která jela od Jablonce nad Nisou do Smržovky,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

V autech cestovali jen jejich řidiči, oba museli do nemocnice. „Charakter jejich zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Alkohol byl u řidičky i řidiče vyloučen provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky,“ dodala mluvčí.

Škoda je asi sto tisíc korun. „Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci,“ uzavřela Sochorová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, nová ves, nemocnice, Nová Ves nad Nisou, Peugeot, Jablonec nad Nisou, Smržovka, Ford Focus, Dolní Černá Studnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při odbočování nedal přednost, dva lidé skončili v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.