Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Požár rodinného domu ve Frýdštejně zavinila svíčka. Seniorce pomohli sousedé

Dnes odpoledne došlo k požáru rodinného domu v obci Frýdštejn. Událost byla ohlášena před půl čtvrtou. Na místo bylo přivoláno celkem pět jednotek s cisternami a další technikou z Liberce, Turnova, Jablonce i Malé Skály.

Jako první byla na místě policie. „Hlídka nedaleko kontrolovala dodržování vládních opatření,“ sdělila mluvčí policie Dagmar Sochorová. Když policisté dorazili, sousedé již pomáhali z domu čtyřiasedmdesátileté seniorce. „Její syn se z domu dostal vlastními silami,“ doplnila Sochorová.

Během zásahu hasiči kontrolovali za pomoci termokamery možná skrytá ohniska.Požár byl lokalizován,“ uvedli kolem páté odpolední hasiči na twitteru. Následně během šetření vyšlo najevo, že za požárem stála svíčka. „Od ní vzňaly věci na stole a následně se požár rozšířil,“ dodala mluvčí policie. „Před půl šestou byl požár zlikvidován,“ dodali hasiči. Případem se i nadále zabývají hasiči HZS LK.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK

Štítky HZS LK, hasiči, Liberecký, Frýdštejn, požár, rodinný dům, Liberec, Turnov, Malá Skála, Jablonec, policie, Twitter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Požár rodinného domu ve Frýdštejně zavinila svíčka. Seniorce pomohli sousedé  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.