Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zdravotníci se snažili pomoci opilci. Ten ničil zařízení a napadl ochranku

Zaměstnanci nemocnic zažívají už tak náročné období. A moc jim nepřidá, když se musí ještě potýkat s agresivním opilcem. Zdravotníci museli v tomto případě na pomoc přivolat i strážníky.

Poprvé byli českolipští strážníci přivoláni do nemocnice, když se zdravotníci snažili ožralu ošetřit. „Ten se opil tak, že se s 3,5 promile alkoholu v dechu se zranil, krvácel a potřeboval ošetřit ránu na hlavě. Zdravotníci dělali, co mohli, on se zase bránil, jak mohl,“ komentovala mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

Zklidnit ho tak musela až hlídka městské policie. Po úspěšném ošetření si lékaři nechali opilce v nemocnici a strážníci odjeli. Zhruba za hodinu ale začal být opilec znovu agresivní. „Muž se trochu prospal, oklepal se z nejhoršího a zřejmě se mu nezdálo v pořádku, že se o něj postarali, a tak začal zuřit. Demoloval zařízení nemocnice a napadl nemocniční ochranku, řekla Vlastníková.

Poté zkoušel svou hrubou sílu uplatnit i na muže v uniformách. Pomohla tak až pouta. Muž, který s alkoholem přebral, nakonec skončil na liberecké záchytce. V budoucnu ho ještě čeká úhrada toho, co stihl v nemocnici zničit.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Hradecká Drbna

Štítky Liberecký, Českolipsko, opilec, agresor, zdravotnický pracovník, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdravotníci se snažili pomoci opilci. Ten ničil zařízení a napadl ochranku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.