Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Agresor nedokázal ovládnout své emoce. Rozkopal historické dveře českolipské radnice

Agresivní muž v České Lípě se rozhodl, že uleví svým emocím a vybije se na vchodových dveřích českolipské radnice. Řádění zanechalo na historických dveřích výrazné stopy.

Vchodové dveře dobře sloužily 200 let. Teď bude nutná jejich oprava. Místo zubu času se ale na nich promítly kopance, kterými si chtěl třicátník vyřešit své rozhořčení a snad i život. „V půl deváté ráno se rozhodl, že mu někdo z radnice musí pomoct,“ komentovala případ mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Jenže když se muži hned nepovedlo dostat dveřmi na radnici, rozhodl se si to s nimi vyřídit. Nesmyslné řádění zaregistrovali malíři, kteří pracovali na chodbě radnice a zavolali pracovnici úřadu. „Posléze byla povolaná i hlídka městské policie. Muž měl evidentní potřebu se někomu svěřit, takže strážníkům nejenže přiznal, co udělal, ale převyprávěl jim i svůj životní příběh,“ uvedla Vlastníková.

Pro přivolané strážníky nebyl tento muž velkým překvapením. Jedná se totiž o známou firmu, která navíc užívá omamné látky. Teď ale bude muset sáhnout hlouběji do kapsy. Město totiž po stanovení škody bude po pachateli částku vymáhat.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP LBC

Štítky Českolipsko, strážníci, městská policie, radnice, Česká Lípa, emoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresor nedokázal ovládnout své emoce. Rozkopal historické dveře českolipské radnice  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.